Islamitische sportkleding

Blog

Vind je het moeilijk om trendy te blijven en de sunnah te volgen wanneer je denkt aan wat je moet dragen? Of ben je misschien niet op de hoogte van de sunnah-kleedcode en wil je meer weten? Zoek niet verder, hier is wat je moet weten om de sunnah en stijlvolle manier van kleden in evenwicht te brengen.

Dishdashas, thobes, kurtas en shalwars zijn enkele stukken die zowel geschikt zijn voor de sunnah, als stijlvol. Deze kledingstukken worden vaak gecategoriseerd onder traditionele kledingstijlen, die door de eeuwen heen zijn geëvolueerd in overeenstemming met de profetische traditie en culturele normen.

Wanneer ze in deze tijd gedragen worden, zou je niet denken dat het eeuwenoude items zijn. Met de juiste stijl ziet u er fris en trendy uit.

Het begrijpen van de moslimkledingcode is een uitdaging, omdat onze mode wordt bepaald door onze religie, vanaf de 7e eeuw. Om het kort te houden, volgen hier enkele basisregels waaraan moslimmannen zich moeten houden:

Hun awrah bedekken, dat is vanaf hun navel tot aan hun knieën.
Mannen mogen geen zijde, goud of enige vorm van verwijfde kleding dragen.
Enkels moeten bloot zijn, dus moeten mannen broeken en lagere kledingstukken hoog houden.
Nu een hele generatie moslims is blootgesteld aan de westerse cultuur, is het waarschijnlijk dat de kledingkeuze zal neigen naar eigentijdse kleding. Het domein van de mode blijft niet ver achter en je zult genoeg items vinden om op uit te geven, mits deze kledingstukken voldoen aan de sunnah.

Als jij behoort tot de vele moderne moslimmannen die graag stijlvol, trendy en fris willen blijven, en dat alles binnen de sunnah, lees dan verder voor precies wat je nodig hebt.

Blog

Broeken en shorts

Broeken zijn ongelooflijk veelzijdig, ze worden gemaakt in verschillende snitten, verschillende pasvormen en totaal verschillende maten. Goed gesneden, loszittende broeken zijn niet alleen bij moslimmannen, maar ook bij niet-moslimmannen enorm populair geworden. Mannen kopen tegenwoordig jeans van volledige lengte en vouwen de onderkant om, zodat het een cropped broek lijkt. Bovendien zijn ze in overeenstemming gekomen met de kledingvoorschriften van de sunnah. Er zijn een paar variaties van broeken met kleine verschillen in ontwerp, terwijl je toch zeker weet dat je een unieke look krijgt.

Naast mannenbroeken zijn shorts met een glanslengte een trendy kledingoptie voor moslimmannen. U kunt er een combineren met een t-shirt met volledige mouwen en casual schoenen voor uw feesten en bijeenkomsten met vrienden, vooral in de hete zomer. Ook heb je een overvloed aan kleuren zoals grijs en marine om uit te kiezen. Het zal je zeker comfort geven en je stijl opkrikken als nooit tevoren.

Hier is een life hack om ervoor te zorgen dat uw comfort prioriteit krijgt: kies een comfortabel, misschien rekbaar materiaal bij het kopen van een broek om het gemakkelijker te maken bij het doen van wudu.

Hier is een life hack om ervoor te zorgen dat uw comfort prioriteit krijgt: kies een comfortabel, misschien rekbaar materiaal bij het kopen van broeken om het gemakkelijker te maken bij het doen van wudu.

Als veelzijdige broeken en shorts u als een verrassing lijken, klik dan op de link en zie het zelf:

https://www.aboesafiya.nl/webshop/trainingspakken/

Blog

Broeken

Last but not least, een prominent onderdeel van de hedendaagse herenkleding is de sirwal, dat zijn onderbroeken voor verschillende casual gelegenheden. Deze kledingstukken zijn verkrijgbaar als drop-crotches, joggers of cropped-trousers. Ze zijn losjes en zeker comfortabel.

Sirwals vormen een geweldig paar met casual t-shirts, sweatshirts en hoodies, waardoor ze uw vrijetijdskleding een boost kunnen geven. De stof van deze kledingstukken is meestal erg zacht, en dus uiterst zacht voor uw huid. Voor een perfecte islamitische pasvorm, kunt u gaan voor een jogger sirwal die kort is om de enkels gewoonlijk bloot te houden.

Het bovenstaande zijn slechts enkele van de vele islamitische herenkledingopties waaruit u kunt kiezen. Zorg voor aanvullende accessoires bij uw kleding. Alle stukken zullen uw stijl versterken als nooit tevoren.

Informatie over Blog

Wij steken veel tijd in het schrijven van een blog. wij hopen dat u kennis uit deze blog heeft kunnen halen. wij hebben meerdere blogs op onze site die u kunt lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *